sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Muotiblogi?

Hahhaa, vitsi. Harmittaa kun viime aikoina ei ole oikein ollut postattavaa (tai en ole muistanut kuvata), tiedän että siellä puolella on kuitenkin muutamia, jotka tykkäävät käydä blogiani lukemassa. Viime aikoina askartelut eivät ole kulkeneet millään, vaikka olen muutamia kertoja tavaroita esiin kaivanutkin. Töihinpaluu on vienyt ajtukset esim. pukeutumiseen ja vaatekaapin uusimiseen, se on vienyt ihan hirrrvesti energiaa. Pukupakkoa meillä töissä ei ole, ihan farkuissa saa tulla ja mennä, mutta kyllähän ne työvaatteet ovat silti vähän erilaiset kuin kotiäitinä ollessa. Takkeja, paitoja ja mekkoja on tullut haalittua, housuja ei niinkään,, mutta eilen tein mielestäni niin kivat löydöt, että ajattelin ne esitellä.

Olimme ristiäisissä Ompussa hiljaisuuden kappelissa ja siinä ennen kipaisimme pikaisesti kenkäkaupassa (Martin's). Siellä pläräsin lähinnä alehyllyn tarjontaa ja 2 paria tarttui matkaani.

Högl:n avokkaat, normihinta 125 €, nyt vain 49,90 €. Eivät ehkä olleet ihan sennäköiset, että olisin normihinnalla ostanut, mutta hiukan pähkäiltyäni totesin, että ovat sopivankorkuisella korolla aivan omiaan töihin housujen kanssa käytettäväksi.Ihanan pehmeät laatukengät ja vielä tuolla hinnalla.


Toiset olivat kaipaamaani syksyisempää linjaa. Ulkonäkö oli jees, mutta eivät olleet nahkaa vaan jotain tekstiiliä joten meinasin jättää kauppaan, mutta puolitettu hinta sai kuitenkin kääntämään pääni. Hintaa jäi vain 24,90€




Pienempi apulaiseni opettelee kovasti pukemaan itse ja auttaa mielellään kuvauksissa :)

Niin ne muut shoppaa Berliinissä ja Portugalissa, mutta pääsin minäkin Matinkylään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti