perjantai 25. helmikuuta 2011

Hmmmm...

En tiedä kuinka esittelemisen arvoinen seuraava asia on, mutta koska itse olen tyytyväinen uusimpaan hankintaani, esittelenpä sen sitten.

Meidän pikku-wc on kaivannut hylly-/kaappitilaa, joten jotain pientä sinne on ollut suunnitteilla. Lähinnä mietin hyllyjen laittamista, jotta saisi aamuisin suoristusraudan jonnekin viilenemään. Nyt joudun jättämään sen lattialle ja sitten lapset tarhasta tultuaan iloisesti sitä tallovat (eikös ghd ole juuri siihen tarkoitettu).

Yllättäen Lidl:n mainoslehtisessä majaili ihan säädyllisen näköinen kph-kaappi ja sen kävin eilen töitten jälkeen nappaamassa mukaani. Kokosimme sen samantien ja se asettui hyvin sille ajateltuun nurkkaan, hieman ahdasta voi tulla ja vessapaperirulla saa olla hieman vajaa, jotta mahtuu paikoilleen :) mutta kaappi on yllättävän hyvännäköinen. Siinä on satiinilasi ovessa ja kahvatkin kivan näköiset. Hintaa moisella oli neljäkymppiä. Aika halpa. Ja saavutukseksi voi lukea sen, että sain kaapin raahattua kotiin, oli meinaan aika painava. Kuvittelin kantavani sen kainalossa kaupasta autoon, mutta kassan jälkeen oli kyllä pakko turvautua kärryihin. Hyvä ostos, ainakin toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti