tiistai 15. syyskuuta 2009

Kortti 1-vuotiaalle pikkuneidille

Tämän kortin sain annettua juuri 1-vuotta täyttäneelle tyttöselle. Kortissa en käyttänyt lainkaan kuviopapereita, vaan testasin tuollaista leimakehystä ja perhoset ovat vaaleanpunaiselle kartongille liimattuja ääriviivatarroja ja reunoja myöten leikattu. Illan valaistuksessa näyttää vähän keltaiselta, mutta korttipohja on valkoinen. Ja tummat läikät leimakuvassa kimalletta. Onneksi tämä ei ole valokuvausblogi.


Odotan kyllä innolla ensi viikonlopun leimailukurssia, jos oppisi tekemään jotain kivoja leimausjuttuja. Huonona puolena asiassa on kuitenkin se, että vääjäämättä on edessä taas uusia hankintoja...

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentista :) Tulin heti vastavierailulle! En olis hoksannut kuka olet, kunnes herra kysyi että mitäs teille kuuluu?? :) Hyvä minä...

    Sulla oli niin ihana pohja että oli pakko heti itsellekin käydä hakemassa pari pohjaa...Kiitokset vinkistä ja mukavaa loppuviikkoa koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Hauska että piipahdit. Ja ihan kiva, etten jäänyt pelkästään tuntemattomaksi blogikommentaattoriksi, vaikken itsestäni vihjeitä antanutkaan.

    VastaaPoista