sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Kuluneen viikon herkkuleivonnaiset

Tälläkin viikolla tuli leivottua herkkuja. Pakastimesta löytyi iso pussillinen mustaherukoita, joten halusin käyttää niitä.

Meidän leikkikavereille tarjoilimme mustaherukka-suklaakääretorttua, jonka tein jonkun K-kaupan viikkovihkosen ohjeella, paitsi että korvasin ohjeessa olleet puolukat herukoilla. Täytteeseen tuli vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, 100 grammaa suklaata ja pari desiä marjoja.



Kävimme vauvan (saanhan vielä hetken sanoa vauva...) kanssa perjantaina työpaikalla moikkaamassa ja sinne veimme mustaherukkakakun, joka oli tehty Elämä makeaksi -blogin ohjeella.


Nyt alkaa jo kyllästyttää tehdä kakut aina tällä samalla, vaikkakin tosi kivalla, vuoalla. Pitäisi varmaan hankkia uusia, tai ehkä pitäisi lisätä joulupukin toivomuslistaan mistä tulikin mieleen, että Ada on jo kirjoittanut joulupukille listan. Näistä osan tiedän jo olevan joulupukilla valmiina paketoitavaksi.

1 kommentti:

  1. Mummi ei oikein nähnyt mitä toiveita oli listassa. Toivottavasti joulupukki näkee tai tontut sitten kertovat mitä listassa lukee. Mummikin haluaisi saada selvän.

    VastaaPoista