lauantai 15. elokuuta 2009

Hello Kitty -laukku ja onnittelukortti

Eräänä kauniina maanantai-iltana valmistui pari söpöä laukkua. Kokeilin ensimmäistä kertaa koneompelua typyjen mentyä nukkumaan eikä kumpikaan herännyt ompelukoneen ääneen. Laukun malli Tildan kevät kirjasta ja Hello Kitty on... no se on Hello Kitty leikattu valkoisesta kankaasta, joka on vahvistettu liimaharsolla. Silmät ja nenä on kangastussilla piirretty, viiksikarvat kirjottu kuvan päälle ja rusetti ommeltu pienestä kangaspalasta.

Näitä oli tietenkin pakko tehdä samalla vaivalla 2 kappaletta, toinen jää Adalle ja toinen on luvattu Veeralle. Tosin Ada on tilannut jo tarhakavereilleen samanlaiset...





Kovin homma oli saada nuo kahvat käännettyä ja täytettyä mutta onnistuihan sekin parin tunnin raadannan jälkeen. Fiksusti tein kahvoista vielä hiukan kapemmat kuin ohjeessa sanottiin.

Eilen valmistui onnittelukortti, joka tulee 5-v täyttävälle ihanalle Ada-prinsessalle. Sain kyllä tyrkyttää "minä voin tehdä, minä kyllä teen" ja sain kuin sainkin luvan tehdä ensimmäisen "tilauskortin". Leimasinkuva on Magnolian, jonka värittelin ja taustapaperit ovat Tukholman tuliaisia.

Ja sisältä löytyy myös muutama kuvio.


Kelpaakos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti